Крафтова м'ясна майстерня

Крафтова м’ясна майстерня, яка спеціалізується на виготовленні м’ясної продукції (сиров’ялені вироби, копченості, страви запечені в печі на дровах ).

Займається виробництвом Нижник Павло, уродженець м. Бурштина, який з раннього дитинства захоплювався  приготуванням страв аутентичної Опільської кухні.

Родина Павла з 17 століття  займається кухарською діяльністю і цим показано, що любов та захоплення до смачненького залягає глибоким корінням у минуле.

Кредом у житті є виготовлення якісної,смачної,органічної та поживної продукції. Готує свої вироби з натуральної сировини без використання хімічних складників . 

В асортименті крафтової майстерні є вироби аутентичної регіональної Опільської кухні:

– ковбаса сиров’ялена «мацикова»;

– «мацик» – сиров’ялене м’ясо у свинному міхурі, яке дозріває методом ферментації на протязі 4-6 місяців. Даний виріб називають українським хамоном;

– ковбаса сиров’ялена «Негроні» із запашним чорним перцем;

– сиров’ялена гусяча грудка в духмяних травах;

– сиров’ялений свинний балик;

– ковбаса «Дрогобицька»;

– ковбаса Опільська приготована в печі на дровах;

-паштет з печінки кролика, гусячої печінки та м’яса індокачки (випікається в печі на дровах);

– духмяна буженина копчена на дровах;

– домашня копчена ковбаса з трьох сортів м’яса(телятина, свинина, кролик);

– запашне копчене сало та підчеревина;

– мисливські ковбаски;

– м’ясний хлібець печений в печі на дровах;

– мармурова кров’янка печена в печі;

– духм’яна печеня в ароматних травах печена на дровах;

– тушонка зі свинини, гуски, качки, кролика в скляній банці;

– ніжний паштет з печінки свинини, кролика, гуски в скляній банці;

– печеня з свинини у скляній банці (хороша страва для споживання на пікніку та вдома нашвидкоруч);

– фірмовий бограч з трьох видів м’яса (телятина, свинина, баранина, бекон і овочі ) в скляній банці.

 

Координатор

Павло Нижник

Номер телефону: +380677026269

Фотогалерея