Крафтова м'ясна майстерня
Крафтова м’ясна майстерня, яка спеціалізується на виготовленні м’ясної продукції (сиров’ялені вироби, копченості, страви запечені в печі на дровах ).
Займається виробництвом Нижник Павло, уродженець м. Бурштина, який з раннього дитинства захоплювався приготуванням страв аутентичної Опільської кухні.
Родина Павла з 17 століття займається кухарською діяльністю і цим показано, що любов та захоплення до смачненького залягає глибоким корінням у минуле.
Кредом у житті є виготовлення якісної,смачної,органічної та поживної продукції. Готує свої вироби з натуральної сировини без використання хімічних складників .


В асортименті крафтової майстерні є вироби аутентичної регіональної Опільської кухні:
– ковбаса сиров’ялена «мацикова»;
– «мацик» – сиров’ялене м’ясо у свинному міхурі, яке дозріває методом ферментації на протязі 4-6 місяців. Даний виріб називають українським хамоном;
– ковбаса сиров’ялена «Негроні» із запашним чорним перцем;
– сиров’ялена гусяча грудка в духмяних травах;
– сиров’ялений свинний балик;
– ковбаса «Дрогобицька»;
– ковбаса Опільська приготована в печі на дровах;
-паштет з печінки кролика, гусячої печінки та м’яса індокачки (випікається в печі на дровах);
– духмяна буженина копчена на дровах;
– домашня копчена ковбаса з трьох сортів м’яса(телятина, свинина, кролик);
– запашне копчене сало та підчеревина;
– мисливські ковбаски;
– м’ясний хлібець печений в печі на дровах;
– мармурова кров’янка печена в печі;
– духм’яна печеня в ароматних травах печена на дровах;
– тушонка зі свинини, гуски, качки, кролика в скляній банці;
– ніжний паштет з печінки свинини, кролика, гуски в скляній банці;
– печеня з свинини у скляній банці (хороша страва для споживання на пікніку та вдома нашвидкоруч);
– фірмовий бограч з трьох видів м’яса (телятина, свинина, баранина, бекон і овочі ) в скляній банці.
Координатор
Павло Нижник
Номер телефону: +380677026269